Nemţii îşi salută eroina: „Ce păcat, Angie! Kerber, în genunchi“. Cum a comentat presa din Germania meciul cu Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelique Kerber
Angelique Kerber

Angelique Kerber (16 WTA) s-a prezentat la duelul cu Simona Halep (1 WTA) cu un bilanţ fabulos în 2018: 14 victorii în 14 meciuri.

Campioană la Melbourne în 2016, Angelique Kerber n-a putut trece de „zidul“ Simona Halep, însă, începând de luni, va reveni în Top 10 WTA, urmând să ajungă până pe locul 9 mondial.

Disperarea cu care nemţoaica de 30 de ani s-a luptat, joi dimineaţa, a impresionat presa din Germania care a comentat semifinala dramatică de la Australian Open.

Ce s-a scris?

Bild: Ce păcat, Angie! Kerber, out de la Australian Open după o adevărată bătălie.

Kicker: Kerber, supusă de Halep într-o semifinală dramatică.

Sport1.de: Pentru Kerber, punctul terminal de la Australian open a fost meciul din semifinale. La final, în ochii ei se putea citi dezamăgirea. Dar şi epuizarea. În timp ce buzele ei subţiri erau presate cu putere una de cealaltă. Pentru o clipă a amintit de jucătoarea palidă şi disperată de anul trecut.

Deutsche Welle: Kerber nu reuşeşte să treacă de Halep. După 14 victorii consecutive în 2018, Kerber a trebuit să accepte prima înfrângere.

Sport.de: Luptă! Dramă! Australian Open! Visul lui Kerber de a ajunge în finală a fost spulberat. Seria de victorii a fost ruptă, visul de a câştiga trofeul s-a risipit la capătul unui meci dramatic, cu nenumărate răsturnări de situaţie.

Frankfurter Allgemeine Zeitung: În setul decisiv, Kerber a fost văzută pentru prima oară în genunchi, la propriu, de când a a început anul. Sportiva care a declarat despre ea însăşi că va „putea să alerge mereu“ şi-a pierdut pentru prima oară suflul în cel de-al 15-lea meci al ei din 2018. Halep a fost mai puternică şi cu o rezervă de anduranţă în plus care, la final, a şi făcut diferenţa!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite