Napoli plânge după Radu Drăgușin și la o lună după ce l-a pierdut. „Oferta mea a fost superioară celorlalte”

0
Publicat:

Radu Drăgușin a fost unul dintre cei mai doriți fotbaliști în Europa în această iarnă. După îndelungi negocieri, internaționalul român a ales să joace pentru Tottenham, care a plătit 25 de milioane de euro pentru fundașul de la Genoa. Asta chiar dacă Bayern Munchen și Napoli s-au bătut până în ultima secundă pentru a obține semnătura sa.

De Laurentiis a făcut o ofertă superioară pentru Drăgușin, dar românul a ales Spurs. Foto SSC Napoli
De Laurentiis a făcut o ofertă superioară pentru Drăgușin, dar românul a ales Spurs. Foto SSC Napoli

Chiar dacă a trecut o lună de la transferul lui Radu Drăgușin la gruparea din Premier League, președintele campioanei Italiei, Aurelio De Laurentiis, încă suspină după fotbalistul român. Acesta a confirmat la faptul că Napoli i-a făcut fundașului o ofertă superioară din punct de vedere financiar, dar jucătorul a ales-o pe Spurs.

Anglia, o destinație de nerefuzat

„L-am urmărit pe jucătorul lui Genoa (n.r. Radu Drăgușin), chiar conducerea de acolo mi-a confirmat faptul că oferta mea a fost mult superioară celorlalte primite, dar jucătorul a ales Anglia în detrimentul lui Napoli și al lui Bayern Munchen. Anglia este considerată ca fiind o destinație de nerefuzat întotdeauna”, a precizat De Laurentiis, pentru ilnapolista.it.

De la transferul la Tottenham, internaționalul român a prins trei meciuri în echipa lui Ange Postecoglou. Fundașul care a împlinit ieri 22 de ani nu a fost niciodată titular, intrând după minutul 85 în toate partidele în care a fost folosit, cu Manchester United, Brentford și Everton.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite