Radu Drăgușin, contestat în premieră în presa internațională: „Vorbim de un jucător absolut normal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Drăgușin a ținut prima pagină a ziarelor de sport din întreaga Europă timp de câteva zile, transferul său la Tottenham pe 30 milioane de euro, din care 5 sub formă de bonusuri, fiind intens mediatizat.

Radu Drăgușin a semnat cu Tottenham în această săptămână. Foto Tottenham Hotspur
Radu Drăgușin a semnat cu Tottenham în această săptămână. Foto Tottenham Hotspur

Atât presa internațională, cât și suporterii britanici au vorbit despre un superjucător, însă opiniile acestora sunt contestate de un ziarist italian. Mimmo Malfitano, jurnalist la Gazzetta dello Sport și prezență constantă în emisiunile sportive din Italia, a comentat faptul că Napoli a ratat transferul ”tricolorului”, acesta preferând să joace în Premier League.

"Radu Drăgușin devine supraestimat, vorbim de un jucător absolut normal. Cine e el? Riccardo Calafiori de la Bologna este cu siguranță mai bun. Vorbim de un jucător care n-ar fi schimbat cu nimic ceva la Napoli în viitorul apropiat.

Nu i-ar fi ajutat pe napoletani

El, așa cum e și cazul lui Lazar Samardzic (n.r. dorit de Napoli după ratarea transferului lui Drăgușin), nu ar putea produce efectul instant de care are nevoie echipa antrenată de Walter Mazzarri. Drăgușin nu ar îmbunătăți cu nimic calitatea lotului", a declarat Mimmo Malfitano, pentru Area Napoli.

Internaționalul român le poate dovedi astăzi contestatarilor că se înșală. El a primit cartea verde și implicit dreptul de joc în Anglia, astfel că poate debuta în tricoul lui Tottenham pe terenul lui Manchester United, de la ora 18.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite