Nadia a comentat dezastrul uriaş de la gimnastică: „Mi-a venit să plâng!“. De ce crede că s-a ajuns aici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadia Comăneci
Nadia Comăneci

Pentru prima dată după 51 de ani, România va termina o ediţie a Campionatelor Mondiale în afara primelor opt locuri cu echipa feminină. La acest eşec de proporţii a asistat Nadia Comăneci, aflată la Glasgow.

România va rata o clasare între primele 8 şi implicit calificarea directă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Cum Larisa Iordache şi colegele ei vor avea o clasare între locurile 9-16, ele mai au o şansă să ajungă la Rio: un turneu preolimpic în Brazilia, în aprilie 2016. La această întrecere vor merge ocupantele poziţiilor 9-16 de la Mondialele de la Glasgow. La bătaie vor fi puse patru locuri calificante la JO 2016.

Până atunci, Nadia Comăneci a vorbit despre prestaţia României la Mondialele de la Glasgow, acolo unde s-a deplasat şi ea, în mod special, pentru a fi alături de componentele naţionalei.

Ce a spus?

„Eram cu ele cînd Anamaria Ocolişan s-a accidentat la gleznă şi n-a mai putut participa. Am avut puţin timp cu ele şi am încercat să le încurajez. «Aţi ajuns aici după multe ore în sală. Să vedem ce puteţi face cel mai bine! Nu vă gândiţi că trebuie să fiţi pe unu sau pe doi, încercaţi să daţi tot ce aveţi mai bun!». Dar am simţit toată panica lor. Au plâns toate şi îmi venea şi mie să plâng cu ele. Sunt puţine fete, multe accidentări şi e greu să începi o competiţie de asemenea anvergură în această stare. Mi s-a rupt inima pentru ele“, a comentat Nadia pentru site-ul oficial al competiţiei, citat de gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite