Mouratoglou, încântat: A explicat cum a devenit antrenorul Simonei Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patrick Mouratoglou, un antrenor de mare valoare
Patrick Mouratoglou, un antrenor de mare valoare

Simona ţinteşte sus: pentru prima dată după despărţirea de Darren Cahill, în septembrie 2021, şi-a luat un antrenor de talie mondială, care a contribuit la zece titluri de Grand Slam câştigate de Serena Williams.

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) ne va oferi un sezon captivant pe zgură, dacă va fi ferită de probleme medicale. 

Pe lângă faptul că va reveni pe teren pe suprafaţa ei preferată, constănţeanca tocmai a dat şi o lovitură uriaşă: a anunţat că va fi antrenată de celebrul Patick Mouratoglou! Francezul de 54 de ani a confirmat, la rândul său, această colaborare.

„Sunt de acum antrenorul full-time al Simonei Halep. În ultimele opt luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit să antrenez. E pasiunea vieţii mele şi încă simt că am multe de oferit. Simona a venit la Academia mea, înainte de Indian Wells pentru a se pregăti. Atunci, la sfârşitul săptămânii, ea m-a întrebat dacă o pot antrena. Am tot respectul pentru ea, dar nu se punea problema la momentul respectiv. Câteva săptămâni mai târziu, am avut o conversaţie cu Serena şi uşa s-a deschis pentru mine, cel puţin pe termen scurt, să lucrez cu altcineva“, a explicat Mouratoglou pe Twitter cum a devenit antrenorul Simonei.

Sunt entuziasmată de acest nou capitol. Să trecem la treabă, Patrick Mouratoglou! Simona Halep pe Twitter  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite