Halep şi-a luat un antrenor înfiorător de scump: Ce salariu primea Mouratoglou de la Serena Williams

0
0
Patrick Mouratoglou, alături de Serena Williams
Patrick Mouratoglou, alături de Serena Williams

Simona Halep are gânduri serioase pentru continuarea carierei sale în tenisul feminin! Numai aşa se explică faptul că nu s-a uitat la bani, când a ales să lucreze cu Patrick Mouratoglou (51 de ani).

Cine a crezut că Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) e cu gândul la retragere, s-a înşelat, în mod evident! Pentru că, astăzi, după o mutare spectaculoasă, constănţeanca a anunţat că va fi antrenată de celebrul Patrick Mouratoglou despre care „Adevărul“ a scris aici.

Iar alegerea făcută de „Simo“, pe lângă faptul că e una de cinci stele, costă şi extrem de mult! Cât timp a lucrat cu Darren Cahill, Halep i-a oferit australianului un salariu stagional de 1 milion de dolari, plus procente din câştigurile ei la diferite turnee.

Cu siguranţă, colaborarea cu Patrick Mouratoglou o va obliga pe Halep la un efort financiar mult mai mare. Pentru că, după cum au scris site-urile dedicate tenisului, francezul de 51 de ani avea un contract uriaş cu Serena Williams, în valoare de 2 milioane de dolari pe an!

Şi dacă n-ar încasa fix aceeaşi sumă de la Halep, cu siguranţă, Mouratoglou va lua mai mult de un milion de dolari, cât era contractul lui Cahill.

10 ani a durat colaborarea Patrick Mouratoglou - Serena Williams, cei doi începând să lucreze împreună din 2012.  
Sport


Ultimele știri
Cele mai citite