„Bomba“ zilei: Halep şi-a luat antrenor de talie mondială. Va fi pregătită de marele Mouratoglou!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) n-a pierdut timpul, după ce s-a retras de la Miami Open din cauza problemelor medicale. Ea tocmai a anunţat începerea colaborării cu Patrick Mouratoglou, antrenorul care lucrează de ani buni cu Serena Williams!

Simona Halep s-a convins că are nevoie de un antrenor cu adevărat mare, pe măsura nivelului ei, după despărţirea de Darren Cahill, în septembrie 2021. 

După experienţa ratată, alături de cuplul Daniel Dobre - Adrian Marcu, tehnicieni la care a renunţat după Australian Open 2022, Simona Halep a bătut acum palma cu Patrick Mouratoglou (51 de ani). Francezul a confirmat, de asemenea, startul colaborării cu fosta ocupantă a locului 1 mondial.

Mouratgolu e, probabil, cel mai mare nume de pe lista antrenorilor aflaţi acum în activitate. Şi are propria sa Academie de tenis pe care a înfiinţat-o în 1996, mai întâi, lângă Paris, după care a mutat-o la Nisa.

De-a lungul carierei sale, Mouratoglou a lucrat cu nume improtante precum Grigor Dimitrov, Anastasia Pavlyuchenkova sau Yanina Wickmayer. Apoi, din 2012, a devenit antrenorul full-time al Serenei Williams (246 WTA). Doar că acum, în condiţiile în care americanca are 40 de ani şi n-a mai jucat nicăieri de la 29 iunie 2021, cu siguranţă, Mourataglou are mult timp liber la dispoziţie. Ceea ce explică faptul că şi-a dat acordul pentru a lucra cu Simona Halep.

Probabil, turneul de la Madrid (25 aprilie - 4 mai), în care Simona se află pe lista participantelor, va fi primul în care Mouratoglou se va ocupa de pregătirea lui Halep.

CITEŞTE ŞI:

Halep şi-a luat un antrenor înfiorător de scump: Ce salariu primea Mouratoglou de la Serena Williams

CTP, surprins de colaborarea Halep - Mouratoglou: A explicat detaliile care îl pun pe gânduri

Mouratoglou, încântat: A explicat cum a devenit antrenorul Simonei Halep

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite