Mirel Rădoi va semna cu Al-Jazira. Ce sumă uriașă va primi fostul internațional român

0
Publicat:

Aflat sub contract cu Al-Bataeh, tot din Emirate, Mirel Rădoi a primit o ofertă de la Al-Jazira, cu un salariu anual de 2.5 milioane de euro, pe care a acceptat-o, conform digisport.ro

Mirel Radoi pe marginea terenului cu mana ridicata
Mirel Radoi. Foto: SportPictures

Mirel Rădoi va semna cu Al-Jazira

Publicația arabă Emaratyah scrie că Mirel Rădoi și-a dat deja demisia de la Al-Bataeh, a bătut palma cu cei de la Al-Jazira și că urmează să semneze un contract care-i va aduce în cont o sumă din 7 cifre.

De asemenea, sursa citată scrie că un anunț oficial în acest sens va fi făcut chiar în cursul zilei de joi, 4 ianuarie

Al-Jazira are un sezon cu rezultate sub așteptări, doar locul șase după 12 runde, și caută un nou antrenor, care să-l înlocuiască pe Frank de Boer, dar afară pe 11 decembrie. De atunci, interimatul este asigurat de Bob de Klerk.

După ce a petrecut prima parte a carierei de antrenor în România, la FCSB, naționalele de juniori și seniori, și Universitatea Craiova, Mirel Rădoi a plecat în Golf, unde a jucat șase ani și jumătate.

Prima echipă din Golf pe care a antrenat-o a fost Al-Tai, din Arabia Saudită, unde este acum Laurențiu Reghecampf. După patru luni la Al-Tai, s-a mutat în Emirate, la Al-Bataeh, pe care a preluat-o la începutul actualului sezon.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite