Show pentru suporterii din Emirate, meciul dintre „elevul” Rădoi și „profesorul” Olăroiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al Bataeh, echipa lui Mirel Rădoi, și Al Sharjah, formația antrenată de Cosmin Olăroiu, au terminat la egalitate, scor 3-3, în etapa #8 din campionatul Emiratelor Arabe Unite, conform GSP.

Mirel Rădoi și Cosmin Olărăoiu, conferință de presă
Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu. Foto: Arhiva Adevărul

Meciul dintre „elevul” Rădoi și „profesorul” Olăroiu a oferit un adevărat show suporterilor din Emirate. Desfășurarea a fost dramatică, s-a marcat la foc automat. Părea că Mirel îi va da o lecție lui „Oli”, Al Bataeh a marcat de 3 ori în interval de 16 minute și avea 3-0 pe tabelă, spre stupoarea lui Olăroiu.

Gassama a deschis scorul ('19), apoi a pasat decisiv la celelalte două reușite, semnate de Abdulrahman ('26) și Alvaro de Oliveira ('35). Doar că Sharjah a produs un șoc și mai mare, a egalat în interval de 12 minute. Primele două goluri au venit înainte de pauză. Abdulbasit a punctat în minutul 39 din pasa lui Pjanic, fostul mijlocaș de la Barcelona și Juventus

O partidă plină de cartonașe galbene

Luanzinho a înscris și el pentru echipa lui Olăroiu, în prelungirile primei reprize. Apoi, Caio a produs șocul, a egalat din penalty în minutul 51. A fost un meci încrâncenat, cu 8 cartonașe galbene, câte 4 de fiecare echipă. Echipa lui Olăroiu a dominat partida, a avut posesia mult superioară și de peste două ori mai multe șuturi pe poartă, 11 față de 5.

Echipele celor doi sunt vecine de clasament în campionatul din Emiratele Arabe Unite. Al Sharjah, condusă de „Oli”, e pe locul 4, cu 14 puncte, în timp ce echipa lui Mirel Rădoi e pe 5, cu două puncte în minus față de trupa lui Cosmin Olăroiu.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite