Rădoi, meci demențial la arabi: Femeile, acoperite din cap până în picioare, au înnebunit în tribune VIDEO

0
Publicat:

Instalat în luna ianuarie, la Al-Taee, echipă de prima ligă saudită, Mirel Rădoi (42 de ani) bifează prima sa experiență, ca antrenor, peste hotare. Din păcate, preluând o echipă aflată deja în criză, fostul mijlocaș are o viață grea în Regat. În cele 14 partide de până acum, românul a înregistrat 7 victorii, 4 egaluri și 3 eșecuri, golaveraj: 27-23.

Din păcate pentru Rădoi, bilanțul său la Al-Taee a fost stricat un pic de un meci ce părea a fi câștigat, la un moment dat. Miercuri seară, pe terenul celor de la Al-Batin, elevii românului au condus cu 3-0, după golurile înscrise de Sayoud (14), Mbenza (18) și Musona (28-penalty). Apoi însă, meciul a avut o desfășurare incredibilă, spre disperarea lui Rădoi.

Radoi jpg

Gazdele au redus din diferență, în minutul 45+3, exact înainte de pauză, când Lopez a punctat pentru 1-3. La reluare, Al-Taee, pur și simplu, a fost surclasată. Și a luat gol după gol, gazdele transformând eșecul într-o victorie nesperată, după reușitele semnate de Yousef Al Shammari (52), Roa (87) și Lopez (90+11-penalty).

Acest gol de 4-3 pentru Al-Batin, venit în prelungiri, a declanșat nebunia în tribune, inclusiv în sectorul rezervat femeilor! Iar pe margine, antrenorul croat al gazdelor, Zdravko Logarušić (61 de ani), a celebrat energic victoria spectaculoasă a echipei sale.

De remarcat că Al-Batin e ultima clasată din Arabia Saudită, ocupând locul 16 din 16, cu patru etape înainte de final! Echipa care tocmai a învins-o pe cea pregătită de Rădoi are doar 18 puncte, fiind la șase puncte de poziția a 14-a, prima care asigură rămânerea în primul eșalon. Al-Taee e pe 7 cu 34 de puncte.

După meci, extrem de afectat de această înfrângere dramatică, Mirel Rădoi a oferit o explicație scurtă pentru ceea ce s-a întâmplat pe teren: „Eu și jucătorii purtăm vina pentru înfrângere, din cauza relaxării pe care am avut-o“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite