Mircea Lucescu a desluşit marele mister al intrării sale în vestiarul FCSB: De ce a avut o foaie în mână şi ce a spus acolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

S-au scris rânduri întregi despre faptul că Mircea Lucescu a bătut drumul până la Giurgiu pentru a asista la meciul-tur dintre FCSB şi Mlada Boleslav, scor 0-0. Episodul n-a ascuns însă vreo intenţie specială a antrenorului.

S-a spus inclusiv că Mircea Lucescu a asistat la FCSB – Mlada Boleslav, întrucât ia în calcul să investească în echipa patronată de Becali. 

Era clar din start că o asemenea variantă e una SF, însă pentru a risipi orice urmă de îndoială, Mircea Lucescu a vorbit pentru gsp.ro şi a explicat de ce a mers la Giurgiu şi de ce a intrat în vestiarul FCSB-ului, înainte de meci.

Ce a spus Mircea Lucescu?

*N-am scris nimic, aveam în mână foaia cu numele jucătorilor, pe care nu-i cunosc. În cabină, am stat două minute. I-am încurajat pe băieţi, le-am spus că trebuie să creadă în calităţile şi în şansele lor.

*După care am dat mâna cu antrenorul şi i-am urat baftă, atât. Restul au fost speculaţii. Privind zvonul că m-ar interesa FCSB sub vreo formă, să lucrez acolo sau să bag bani, nu-i decât o minciună. O invenţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite