Mihăiţă Pleşan şi-a reziliat contractul cu CSU Craiova. „N-am timp de pierdut!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Din căpitan al lui CSU Craiova, Pleşan s-a transformat peste noapte într-un jucător pus pe liber de conducerea oltenilor. Mijlocaşul craiovean spune că a reziliat contractul cu formaţia din Bănie de comun acord.

Deşi a avut un tur de campionat mult peste aşteptări, CSU Craiova a început curăţenia de iarnă. Conducerea oltenilor a anunţat că în această pauză competiţională mai mulţi jucători vor pleca, aceştia urmând să fie înlocuiţi cu câteva achiziţii de marcă. 

Primul dintre cei care şi-au reziliat contractul cu Craiova este Mihăiţă Pleşan, care şi-a motivat decizia. "Nu mai puteam sta pe tuşă, n-am timp de pierdut. Nu mai am 20 de ani ca să îmi permit să-mi aştept şansele. Aşa, am ajuns la cea mai bună soluţie pentru toţi. Şi pentru club, şi pentru mine", a spus Pleşan pentru Gazeta Sporturilor, fiind nemulţumit cu statutul de rezervă de la echipa olteană.

Mijlocaşul a precizat că există şanse mari ca la finalul carierei să se întoarcă pe o poziţie de conducere la formaţia din Bănie. "N-am jucat în mandatul Săndoi - Cârţu, nu ştiu dacă am prins o repriză întreagă la vreun meci. Viaţa merge înainte, nu acuz pe nimeni. Rămân prieten cu patronul Mihai Rotaru, mă pot întoarce oricând la Craiova, nu neapărat ca jucător. Ne-am despărţit prieteni, cu toţii, nu arăt pe nimeni cu degetul, nu fac reproşuri", a mai precizat Pleşan, care ar avea câteva oferte de transfer venite din Rusia.

În afară de Pleşan, Craiova se va mai despărţi în această iarnă şi de jucătorii Velcovici, Brac, Varga şi Sin.

10 meciuri a jucat Pleşan pentru Craiova în tot turul

250.000 de euro e cota de piaţă a mijlocaşului, conform transfermarkt.de

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite