Mihai Stoica, un car de nervi: L-a făcut praf pe antrenorul de la Viking. „Spune prostii!“

0
0

Dacă patronul FCSB, Gigi Becali, e complet rupt de realitate, înaintea returului cu Viking (joi, ora 20.00, Pro TV), în schimb, alți oameni de la club sunt conștienți că bucureștenii vor avea o partidă infernală, la Stavanger.

Mihai Stoica, un om cu picioarele pe pământ. FOTO: Arhiva Adevărul
Mihai Stoica, un om cu picioarele pe pământ. FOTO: Arhiva Adevărul

Adevărul a scris aici despre greșeala pe care a comis-o Becali, la fel ca înaintea unui alt meci uriaș din 2019. Spre deosebire de șeful său însă, managerul Mihai Stoica a avut un discurs mult mai echilibrat. De fapt, când a văzut declarația lui Morten Jensen, unul dintre cei doi antrenori de la Viking, care a spus că FCSB e favorită la calificare, Meme a luat foc!

„E o prostie ce spune antrenorul lor. O prostie! Terenul sintetic îi avantajează pe cei care sunt obișnuiți. Au un foarte mare avantaj. Pe sintetic sunt alte <<frâne>>, nu poți să faci ce faci de obicei. Vezi foarte puține alunecări pe sintetic. Mingea are altă viteză. Bineînțeles că ei sunt favoriți. El bate câmpii pentru că trebuie să spună ceva să ne umfle pe noi“, a spus Stoica, la Orange Sport.

Joi seară, cu Viking, o problemă a FCSB-ului va fi absența mijlocașului Darius Olaru. Acesta a încasat un „galben“ pentru proteste, la ultima fază a meciului tur și a devenit suspendat pentru manșa a doua.

Play-off-ul Conference League, joi, retur

*Viking – FCSB (2-1 în tur) 20.00, Pro TV

*CFR – Maribor (0-0) 20.00, Digi Sport, Prima Sport

*Hapoel Beer Sheva – CS U Craiova (1-1) 20.00

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri