Mulți nervi în fotbalul românesc. Banii din grupe le-au luat mințile conducătorilor. Meme Stoica și Cârțu au făcut crize

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a fost învinsă pe nedrept de Viking în Conference League, 1-2, iar Craiova a făcut doar egal cu Hapoel, 1-1, după ce fundașul Papp a fost eliminat prostește. Șefii celor două cluburi și-au vărsat frustarea. 

Mihai Stoica a luat la șuturi toate obiectele întâlnite în cale
Mihai Stoica a luat la șuturi toate obiectele întâlnite în cale

Cele trei echipe angrenate în cupele europene au reușit rezultate mai puțin satisfăcătoare în prima manșă a play-offului Conference League, deși miza calificării în grupe e uriașă: aproape 3 milioane de euro. Văzând că obiectivele echipelor lor să îndepărtează, conducătorii FCSB și Craiovei au făcut crize de nervi la finalul partidelor.

Conform reporterilor GSP.ro, MM s-a înfuriat când a văzut că Darius Olaru a încasat al doilea galben și nu va putea evolua la returul cu Viking de joia viitoare. Managerul a aruncat cu foile de pe bancă și s-a năpustit spre tunel, speriindu-l pe moment și pe Nicolae Dică, care a tresărit.

Mai întâi, MM a luat la șuturi obiectele aflate în zona băncii de rezerve. Un car de nervi, oficialul s-a îndreptat apoi spre tunelul de vestiare, unde și-a vărsat frustrarea pe copertina din drumul către cabine. Dacă în mod normal mergea alături de Nicolae Dică și jucători către galerie, Mihai Stoica a plecat de data aceasta val-vârtej către vestiare.

Cârțu, atac vehement la Paul Papp

Sorin Cârțu a explodat la finalul partidei Universității. FOTO Sportpictures
Sorin Cârțu a explodat la finalul partidei Universității. FOTO Sportpictures

Și președintele Universității e cu nervii la pământ. Sorin Cârțu a confirmat că a plecat de la stadion la pauza meciului, enervat la culme de gestul lui Paul Papp, care a fost eliminat pe tunelul de la vestiare.

”Să stau să tremur după gestul lui Papp? Că așa vrea Papp? În loc să venim cu o atitudine pozitivă, te apuci să faci pe Rambo pe culoar. Băi, ai 33 de ani, bă, băiatule! Ai familie acasă, cum să faci așa ceva? A lovit un adversar. Că l-a împins, că nu știu ce, dar am înțeles că i-a dat tare. El e bătăuș. Avem orgolii, dar când ne bate cineva tot pe greșeli de tip Papp... Am pretenții de la el, să fie jucătorul care coordonează defensiva. E posibil așa ceva?

Noi avem posibilitatea să rotunjim bugetul ca să-ți facem ție, domnule Papp, salariul mare. Noi așteptăm de nouă ani momentul ăsta și tu ce faci? Îți bați joc! Ce explicație să aibă?”, a declarat Sorin Cârțu, la Digi Sport Special.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite