Mihai Stoica îl critică dur pe antrenorul Arabiei Saudite: „Explicaţi-mi unde e Herve Renard acum”

0
Publicat:

Arabia Saudită a pierdut cu 2-0 meciul cu Polonia, în etapa a doua a fazei grupelor Campionatului Mondial din Qatar.

Oficialul FCSB a fost critic la adresa antrenorului Arabiei Saudite
Oficialul FCSB a fost critic la adresa antrenorului Arabiei Saudite

Oficialul echipei FCSB, Mihai Stoica, a avut un atac destul de dur la adresa selecționerului francez al Arabiei Saudite, Herve Renard, în urma eșecului formației din Golf în meciul cu Polonia.

 „Explicaţi-mi unde e Herve Renard acum. Nu a mai ştiut ce să le zică la pauză? Da, extraordinar că ai reuşit să suceşti meciul cu Argentina (n.r. Argentina - Arabia Saudită 1-2), dar nu o filma să o pui pe reţele, să te umfli că eşti mare antrenor. Unde eşti acum Herve Renard? Nu ne mai arăţi ce ai filmat?”, a declarat managerul general de la FCSB, potrivit Orange Sport

Mihai Stoica a mai spus că  Brazilia nu se află printre favoritele la câștigarea Campionatului Mondial.

„Multă lume o dădea favorită pe Argentina. Mulţi spuneau că e favorită... după Brazilia. Dar bine, eu nici pe Brazilia nu o văd favorită! Nu o suport. Când îl văd pe Tite cu costumul ăla a lui şi când îl văd cum merge să vorbească cu Neymar şi aşteaptă să îi spună Neymar da sau nu. Chestiile ce ies din vestiar, dansurile, samba asta nu face bine!Brazilia exagerează, poate că o să câştige cu spiritul ăsta, dar eu m-aş mira!”, a mai precizat Mihai Stoica. 

Discursul motivațional al francezului din pauza meciului Argentina - Arabia Saudită a făcut înconjurul lumii în ultimele zile, microbiștii apreciind modul în care Herve Renard a reușit să-și mobilizeze jucătorii în fața echipei care era văzută drept favorită la câștigarea titlului la CM Qatar 2022.

Ca să le ridice moralul elevilor săi, la pauză, la 0-1 și după 3 goluri anulate Argentinei pe motiv de offside, Herve Renard a pus presiune pe fotbaliștii arabi, acuzându-i că îl respectă prea mult pe Lionel Messi: „Ce facem? Presiunea înseamnă să urci în ofensivă. Messi are mingea la mijlocul terenului și voi vă uitați la el! Scoateți-vă telefoanele și faceți o poză cu el, dacă la asta vă stă gândul.... Cei din față, în apărare, trebuie să preseze”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite