Argentina - Arabia Saudită: Cele mai tari meme-uri apărute după înfrângerea naționalei lui Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea neverosimilă a Argentinei cu Arabia Saudită de la CM Qatar 2022 a devenit imediat subiect de glumă pentru internauți.

Lionel Messi a fost o umbră în partida Argentina - Arabia Saudită. Foto Getty images
Lionel Messi a fost o umbră în partida Argentina - Arabia Saudită. Foto Getty images

Aceștia s-au întrecut în meme-uri pe rețelele sociale și au scos în evidență jocul slab prestat de Lionel Messi, dar și al apărării Argentinei. Cele mai multe se leagă de rivalitatea fotbalistică dintre Messi și Cristiano Ronaldo. Astfel, cele 3 goluri înscrise de Argentina și anulate din camera VAR au fost puse ”în cârca” starului portughez.

image

Presa argetiniană a măturat pe jos cu naționala ”Albiceleste”

Imediat după finalul jocului cu Arabia Saudită, jurnaliștii din Argentina au oferit primele reacții. Sud-americanii au catalogat eșecul ca fiind o "lovitură mondială" și au ținut să scoată în evidență începutul dezastruos al reprezentative lui Lionel Messi.

Argentina dezamăgește într-un debut catastrofal în Qatar. Argentina a fost o 'lacrimă'. În repriza secundă s-a apărat foarte prost în cele câteva atacuri pe care le-a avut Arabia Saudită.

Scaloni și-a trădat propriile idei și ceea ce a arătat Argentina în repriza secundă a fost îngrijorător. Angel Di Maria, Rodrigo De Paul și Leo Messi au fost departe de cel mai bun nivel al lor, iar Enzo Fernandez a fost singurul lucru interesant”, au scris jurnaliștii publicației argentiniane Marca.

"Prăbuşire în Qatar", a titrat și cotidianul La Nacion, potrivit căruia Argentina "şi-a complicat soarta la Cupa Mondială", iar cele două goluri ale saudiţilor "au îngheţat echipa și au îngenunchiat-o", scrie Agerpres.   

O lovitură mondială. Argentina a pierdut mai mult decât meciul cu Arabia Saudită. Și-a uitat propriile principii fotbalistice din vestiar și a început Cupa Mondială în cel mai rău mod”, au titrat jurnaliștii de la Ole.

Programul meciurilor Grupei C:

22 noiembrie

Argentina - Arabia Saudită, 1-2 (Messi 10 pen/ Al Shehri 48, Al Dawsari 53)

Mexic - Polonia 0-0

26 noiembrie

Polonia - Arabia Saudită, ora 15:00, TVR 1

Argentina - Mexic, ora 21:00, TVR 1

30 noiembrie

Polonia - Argentina, ora 21:00, TVR 1

Arabia Saudită - Mexic, ora 21:00, TVR 2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite