Mihai Leu, premii de excelenţă pentru Camelia Potec, Edwin Keleti, Dani Oţil şi Jurgen Schunn

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurgen Schunn şi Mihai Leu FOTO Balazs Attila
Jurgen Schunn şi Mihai Leu FOTO Balazs Attila

Devenită în premieră etapă în cadrul Trofeului European, ediţia din 2014 a Raliului Aradului Atrium Mall s-a desfăşurat într-o organizare perfectă, gândită de Mihai Leu şi echipa sa.

 Aproximativ 10.000 de arădeni au urmărit cele mai importante probe şi şi-au arătat interesul pentru acest sport, fiind prezenţi la acţiunile şi festivităţile etapei. După ce în 2003 a devenit campion naţional la raliuri, Mihai Leu are planuri mari ca organizator al etapei Aradulului, el urmărind ca această competiţie să fie înscrisă în campionatul mondial, ceea ce ar fi o premieră pentru Campionatul Naţional de Raliuri.

Echipajul The Skydive Dubai Rally Team, format din pilotul arab Rashid Al Ketbi şi copilotul Karina Hepperle din Germania, a cucerit prima treaptă la Raliul Aradului Atrium Mall, în cadrul întrecerii ce a contat pentru European Rally Trophy. La bordul unui Ford Fiesta R5, pilotul din Dubai a terminat pe primul loc, în faţa românilor Sebastian Barbu şi Sergiu Itu.

Avându-l în dreapta pe navigatorul Botond Csomortani, Edwin Keleti a câştigat Raliul Aradului Atrium Mall, cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, el fiind urmat de Dan Gîrtofan şi Bogdan Marişca. 
La petrecerea de final, Mihai Leu a oferit mai multe premii de excelenţă, arătându-şi astfel respectul şi aprecierea pentru prezenţa şi sprijinul lor acordat compeţiei arădene. Aflată pentru al treilea an în calitate de invitat special la Raliul Aradului, campioana olimpică la nataţie Camelia Potec a fost premiată de Mihai Leu. Omul de afaceri german Jurgen Schunn, preşedintele Asociaţiei Saşilor din România, a fost de asemenea omagiat de campionul Mihai Leu pentru susţinerea financiară şi morală a competiţiei. Dani Oţil, Edwin Keleti, Elena Kovacs sau Andrei Mitraşcă au primit, de asemenea, premii de excelenţă din partea organizatorului principal, Mihai Leu. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mihai Leu, cadou special pentru pilotul-campion Rashid Al Ketbi, din Dubai

Mihai Leu a dus viteza, spectacolul şi adrenalina la Raliul Aradului. Maria Iacob a fost prezenţa exotică

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite