Micuţul afgan devenit celebru după ce şi-a făcut tricoul lui Messi dintr-o pungă de plastic a primit un cadou de la idolul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţul "Messi" afgan
Micuţul "Messi" afgan

Micul afgan devenit celebru după ce a fost fotografiat jucând fotbal îmbrăcat cu o pungă de plastic pe care era scris numele şi numărul lui Lionel Messi, a primit vestea mult aşteptată.

Murtaza Ahmadi, în vârstă de 5 ani, i-a emoţionat pe internauţi în momentul postării fotografiilor sale pe Facebook, la jumătatea lunii ianuarie. Micul afgan apărea zâmbitor, purtând pe post de "tricou" o pungă de plastic în culorile albastru şi bleu, pe spatele căreia fratele său mai mare a scris "Messi" şi "10", a relatat AGERPRES. UNICEF, organizaţie care colaborează cu FC Barcelona de mai bine de un deceniu, a jucat rolul de intermediar în acest caz, ajutându-l pe Murtaza să primească un tricou adevărat al lui Lionel Messi, semnat chiar de jucător. "Murtaza are acum un tricou adevărat! Leo Messi a contribuit ca visul său să devină realitate, oferindu-i un tricou cu dedicaţie şi o minge de fotbal", a anunţat UNICEF Afganistan, pe contul oficial de Twitter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite