Messi - Ronaldo, întâlnire de 5 stele. Ce a postat argentinianul după duelul cu rivalul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lionel Messi (35 de ani) și Cristiano Ronaldo (37 de ani), cei mai importanți fotbaliști ai ultimilor 20 de ani, s-au salutat și s-au îmbrățișat înainte de începerea amicalului dintre PSG și o echipă formată din jucători de la Al Nassr și Al Hilal.

Messi a postat pe instagram exact momentul în care se îmbrățișează cu Ronaldo. Foto Instagram
Messi a postat pe instagram exact momentul în care se îmbrățișează cu Ronaldo. Foto Instagram

Francezii au câștigat cu scorul de 5-4, iar ambii fotbaliști au înscris: Ronaldo a punctat de două ori, iar Messi a marcat un gol.

Înaintea partidei, Ronaldo s-a îmbrățișat la vestiare cu mai mulți dintre adversarii săi, printre care Sergio Ramos, Neymar, Kylian Mbappe și Lionel Messi. De partea celaltă, Lionel Messi a postat pe Instagram 4 imagini în care nu apare marele său rival, campionul mondial dedicndu-i un loc special lui CR7. La InstaStory, fotbalistul celor de la PSG a postat un clip scurt, de la vestiare, care surprinde exact momentul în care îl îmbrățișează pe Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, o relație bazată pe respect. Foto Profimedia
Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, o relație bazată pe respect. Foto Profimedia

Deși fanii celor două superstaruri se ceartă adesea pe rețelele sociale, tema principală fiind care dintre cei doi e mai bun, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo arată, de fiecare dată când se întâlnesc, pe gazon sau în afara lui, că se respectă unul pe celălalt. După superamicalul din Arabia Saudită, argentinianul a postat la story, pe instagram, momentul în care-l îmbrățișează pe portughez.

Cristiano Ronaldo a fost desemnat omul meciului, iar, la finalul partidei, a postat pe contul personal de Facebook, o serie de fotografii. Acestea erau însoțite de textul: „Sunt foarte fericit că am revenit pe teren și că mi-am trecut din nou numele pe lista marcatorilor. A fost, de asemenea, foarte frumos să îmi revăd mai mulți prieteni vechi”.

PSG a învins-o pe All Stars Riyadh cu 5-4, într-un amical de gală care a avut loc la Riyadh.

Acesta a fost probabil "ultimul dans" între Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, fotbaliștii care au marcat fotbalul în ultimii 20 de ani și care sunt considerați printre cei mai buni din istorie.

La finalul meciului, portughezul care a marcat de două ori a fost desemnat "Omul Meciului", în uralele spectatorilor, care îl vor vedea pe stadioanele din Arabia Saudită până în vara lui 2025.

Golurile celor de la PSG au fost marcate de Messi (3), Marquinhos (43), Ramos (53), Mbappé (60) şi Ekitike (78). Pentru All Stars Riyadh au punctat Cristiano Ronaldo (34 - penalty, 45+5), Soo (57) şi Talisca (90+4).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite