Mărturie emoționantă a lui Cristiano Ronaldo. Unde își ține cenușa fiului și a tatălui

0
Publicat:

Cristiano Ronaldo a anunțat în urmă cu 6 luni că unul dintre copii a decedat imediat după naștere. Lusitanul a precizat că, dintre cei doi genemi, fata a fost în regulă, dar băiatul nu a supraviețuit. Fotbalistul portughez, care va debuta la CM Qatar 2022 săptămâna viitoare, a explicat cât de greu a fost să treacă peste un moment dificil: fericirea nașterii Bellei Esmeralda și moartea fratelui geamăn.

În Qatar, Cristiano Rolando va juca la ultimul Campionat Mondial din carieră. Foto EPA EFE
În Qatar, Cristiano Rolando va juca la ultimul Campionat Mondial din carieră. Foto EPA EFE

Cvintuplul câştigător al „Balonului de Aur”, în vârstă de 37 de ani, mai este tatăl a patru copii, dintre care trei proveniţi de la o mamă surogat înainte de a o întâlni pe Georgina Rodriguez.

Am avut momente destul de dificile pentru că nu înțelegem de ce ni s-a întâmplat. A fost dificil să fiu sincer, a fost foarte, foarte dificil să înțelegem ce se întâmplă, în acea în acea perioadă a vieții noastre.

După cum știți, fotbalul continuă, atât de repede, multe competiții, fotbalul nu se oprește. Am avut multe, multe competiții. Și a trece prin în acel moment a fost probabil cel mai dificil moment pe care l-am avut în viața mea. Eu și familia mea, în special Gio, a fost greu”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Ține cenușa într-o bisericuță la parterul casei 

„Este atât de dificil. Este, nu știi dacă plângi sau nu știi dacă zâmbești. Pentru că este ceva la care nu știi cum să reacționezi. Nu știi ce să faci, ca să fiu sincer”, a spus fotbalistul portughez, unul dintre starurile prezente la CM Qatar 2022.

Ronaldo, care este un catolic devotat, a adăugat: „Cenușa lui este cu mine, ca și cea a tatălui meu, este aici, în casă. Este un lucru pe care vreau să îl păstrez pentru tot restul vieții mele și să nu îl arunc în ocean sau în mare. O păstrez cu mine. Sunt lângă tatăl meu. Am o bisericuță la parter, o capelă, și acolo îi țin pe tata și pe fiul meu”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite