Marius Șumudică, ieșire grosolană: „Întrebare idioată! Mi-e scârbă să mai vorbesc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Șumudică a revenit în țară după o nouă victorie cu Gaziantep, a 5-a de când a preluat formația turcă. Pe aeroportul din Otopeni, antrenorul a avut numeroase ieșiri în fața reporterilor, cărora le-a reproșat că pun întrebări idioate.

Marius Șumudică, show pe teren și în afara terenului. Foto Sportpictures
Marius Șumudică, show pe teren și în afara terenului. Foto Sportpictures

„Sunt obosit după drum, cu stresul... e greu când iei o echipă de pe ultimul loc, cu zero puncte, și obții 5 victorii în 8 meciuri. E OK, dar deocamdată nu am realizat nimic. Important este să rămânem în prima ligă, să facem cât mai multe puncte. În retur va fi din ce în ce mai greu, vor face toate echipele transferuri”, a declarat Șumudică inițial, după care s-a dezlănțuit, reproșând apariția câtorva articole despre el.

Într-unul s-a scris că bluza pe care a purtat-o la victoria cu Rizespor a costat 1.142 de euro, sumă vehiculată de turci și preluată de presa din țară: „În România am văzut că scrieți că mă demit... voi asta știți să faceți, asta sunteți pregătiți. Că mă demit a doua zi, că am dansat, că m-am îmbrăcat cu hanorac de 1.000 de euro... dar voi calculaserăți doar mânecile și fermoarul. Că am pantofi roșii, de parcă culoarea roșie nu mai există. Dar asta, asta scrieți voi în România”.

”Mă întrebați niște tâmpenii”

Vorbind apoi despre echipa națională, Șumudică a răbufnit după o întrebare despre Denis Drăguș, atacantul care a marcat în ultima etapă pentru Gaziantep, și rolul pe care acestuia ar trebui să-l aibă în în meciurile contra Israelului și a Elveției: „Ar trebui ca domnul Iordănescu să mizeze pe Drăguș în atac, având în vedere forma lui din ultima perioadă?”.

„Altă întrebare idioată. Dar chiar idioată. Cum să vin eu acum, ce să-i spun lui Iordănescu, «bagă-l pe Drăguș că e al lui Șumudică»? Iordănescu răspunde, el este antrenor și decide. Îmi puneți niște întrebări care nu își au rostul și creează polemică. Mă întrebați niște tâmpenii, mi-e și scârbă să mai vorbesc”, a spus Marius Șumudică pe un ton ridicat, plecând apoi din fața reporterilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite