Maria Şarapova le dă peste nas criticilor: „Mi s-au oferit wild card-uri, nu trofee!“

0
0
Maria Şarapova
Maria Şarapova

Numeroşi jucători şi jucătoare au criticat faptul că i se acordă wild-card-uri Mariri Şarapova, considerând că ea ar trebui să evolueze la turneele mici pentru a reveni în top.

Ultima pe lista criticilor este canadianca Eugenie Bouchard (23 de ani), care consideră că Şarapova n-ar mai fi trebuit să revină deloc în tenisul profesionist.  „Nu cred că ar trebui să se permită unei trişoare să practice din nou un sport, indiferent care ar fi acesta. Este incorect faţă de ceilalţi jucători care procedează în mod corect. Cred că WTA transmite un mesaj greşit copiilor: trişaţi şi veţi fi reprimiţi cu braţele deschise“, a zis Bouchard într-un interviu prezentat pe canalul YouTube al grupului turc de radio-televiziune TRT World. Şarapova a fost invitată şi la turneul de la Madrid, organizat de Ion Ţiriac, şi la cel de la Roma. 

În replică, rusoaica susţine că toate aceste critici sunt exagerate, întrucât nu i se pune pe tavă niciun trofeu. „Îi sunt recunoscătoare lui Markus Günthardt pentru că mi-a dat oportunitatea să joc la acest turneu, care are unul dintre cele mai grele tablouri. Sunt multe jucătoare din Top 10 prezente aici. Mi s-au oferit wild card-uri de câtre directorii de turnee şi le-am acceptat pentru a putea să evoluez pe tabloul principal. Nu mi s-au oferit trofee. Tot am de jucat meciuri şi trebuie să le câştig“, a spus Şarapova.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite