Marc, reacţie mârlănească după accidentarea lui Marica: „Nu-mi pare rău“. Duckadam l-a desfiinţat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duelul Marc – Marica a durat 39 de minute în derby-ul de duminică şi s-a încheiat indecis. După meci însă, el s-a transformat într-unul de la distanţă în care fundaşul „câinilor“ şi-a dat un autogol.

La interviul de după derby, stoperul de 22 de ani a fost întrebat dacă îi pare rău de accidentarea vârfului Stelei. „Nu-mi pare rău“, a fost răspunsul scurt al dinamovistului. 

Această reacţie mârlănească îşi are rădăcinile într-un război al declaraţiilor care a pornit în iarnă, atunci când Marica a semnat cu Steaua, în loc să se întoarcă la Dinamo, club la care s-a format. Probabil, din dorinţa de a se pune bine cu fanii roş-albilor, Marc l-a „înţepat“ pe Marica: „Dacă era jucător bun,  nu venea în România. Pot să spun că e un pas înapoi şi că e aproape de finalul carierei“. Auzind această declaraţie, atacantul de 30 de ani a spus atât: „Nu pot să comentez, fiindcă nu ştiu cine e Marc“.

Duckadam l-a făcut nesimţit

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a avut o reacţie vehementă la adresa fundaşului dinamovist, după ce a spus acesta la sfârşitul derby-ului.

„Nu există un conflict între Marc şi Marica. E ca şi cum un jucător din liga a doua română ar intra în conflict cu Messi. Din păcate, bunul simţ lasă de dorit în ultima perioadă. Cineva ar trebui să-i explice lui Marc cât a plătit Stuttgart lui Şahtior pentru Marica şi cât a plătit Dinamo pentru Marc Ceahlăului. Cred că asta e diferenţa“, a răbufnit fostul mare portar la Pro Sport Live.

Cine e Marc? Marica e jucător de naţională! Dumnezeule, a jucat la Şahtior, la Stuttgart! E diferenţa dintre un jucător de 8 milioane de euro şi un jucător de zero lei. Helmuth Duckadam preşedinte de imagine Steaua  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite