Mândria arabilor: Doha vibrează înainte de Qatar – Ecuador. Imagini fabuloase de pe străzi VIDEO

0
Publicat:

În viață, visele devin, uneori, realitate. Iar dacă ai resurse uriașe de gaz și de petrol, atunci poți să faci imposibilul posibil. Cum a făcut Qatar, o țărișoară din Golful Persic, cu Mondialul din 2022. Pentru că, atunci când și-au propus să aducă un eveniment de o asemenea dimensiune aici, probabil, șeicii din Qatar au fost priviți cu simpatie, ca niște copii care vor lucruri mari.

Suporter brazilian, îmbrăcat în haine de arab, în drum spre stadionul Al-Bayt
Suporter brazilian, îmbrăcat în haine de arab, în drum spre stadionul Al-Bayt

Între timp însă, Qatar a pus 230 de miliarde de dolari pe masă și acum e epicentrul lumii fotbalului. Și privită cu invidie de țările arabe din jur. Pentru că a reușit să „eclipseze“ mai ales rivalii din Emirate și Arabia Saudită de o manieră istorică. „Bun venit la Mondialul lumii arabe. În Qatar! În Doha!“, a tot strigat, cu patos, prezentatorul show-ului de inaugurare pentru „Fan Fest-ul“ din Al-Bidda.

Japonezi jpg

Drum de două ore până la stadionul meciului de deschidere

Iar dacă sâmbătă seară, a fost nebunie în centru, astăzi, orașul a vibrat, pur și simplu! Și miile de suporteri au cântat și au făcut poze, care de care mai spectaculose, pe drumul de două ore până la stadionul Al-Bayt. Acesta va găzdui meciul de deschidere de la acest Mondial, Qatar – Ecuador (ora 18.00, TVR 1).

Imaginile de mai jos vorbesc de la sine despre atmosfera din oraș și ce s-a întâmplat în jurul arenei Al-Bayt:

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite