Mandorlini pleacă dacă nu bate pe Basel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea din Giuleşti a turnat gaz pe foc în vestiarul campioanei CFR Cluj.

Şefii din Gruia s-au săturat să-l audă pe Mandorlini cum le expică că echipa va atinge maximumul de formă în meciurile din grupele Ligii Campionilor şi i-au dat acestuia ultimatum: ori va reuşi un rezultat pozitiv acasă cu Basel, în meciul de miercuri, ori îşi va lua adio de la postul de antrenor.

De altfel, patronul Paszkany i-a şi spus italianului într-o discuţie avută ieri că s-a umplut paharul şi nu mai tolerează paşi greşiţi. „Aş minţi dacă aş spune că nu se pune problema înlocuirii lui Mandorlini, dar sigur va sta pe bancă la meciul cu Basel. Vom vedea după", a mărturisit apoi Paszkany. 

Antrenorul are un contract „beton", cu două clauze care îi împiedică pe ardeleni să renunţe uşor la el, în condiţiile în care italianul a câştigat campionatul anul trecut, calificând automat echipa în grupele Ligii Campionilor.

Dacă este demis, primeşte 800.000 de euro, sumă care aproape s-ar dubla dacă acesta este dat afară înainte de startul Ligii.

Şefii CFR-ului au decis şi sancţionarea lui Bastos şi a lui Kone, eliminaţi în meciul cu Rapid, cu câte 3.000 de euro, şi blocarea salariilor jucătorilor pe o perioadă nedeterminată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite