Manchester City este dispusă să plătească unui fotbalist salariul de 63 de milioane de euro pentru prelungirea contractului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yaya Touré, cel mai bine plătit fotbalist din Premier League FOTO AFP
Yaya Touré, cel mai bine plătit fotbalist din Premier League FOTO AFP

Yaya Touré poate semna zilele acestea un contract în valoare de 63,5 milioane de euro prin care şi-ar prelungi înţelegerea cu Manchester City. În prezent, ivorianul este cel mai bine plătit fotbalist din Premier League.

Campioana Angliei nu ezită să facă oferte financiare colosale pentru a-şi asigura serviciile fotbaliştilor valoroşi. „Cetăţenii“ sunt dispuşi să-i acorde lui Yaya Touré un contract în valoare de 63,5 milioane de euro, notează „Daily Star“. Cele două părţi negociază deja o nouă înţelegere, valabilă pentru următoarele cinci sezoane. 

Actualul contract pe care Touré îl are cu City este valabil până în vara anului 2015, iar Roberto Mancini vrea să se asigure de continuitatea mijlocaşului în vârstă de 29 de ani. Presa britanică notează că Touré intenţionează să rămână la City şi venitul pus în joc, de aproape 13 milioane de euro pe an e „detaliul“ care îi alimentează convingerile. 

Mijlocaşul este cel mai bine plătit fotbalist din Anglia, la egalitate cu Wayne Rooney, câştigând în prezent 11 milioane de euro pe an. City ocupă locul doi în campionat, la 15 puncte distanţă de liderul Manchester United, iar Touré este la al treilea sezon în tricoul „cetăţenilor“, unde a bifat 89 de partide în Premier League şi a marcat de 16 ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite