Mama lui Cristiano Ronaldo şochează: "Am vrut să-l avortez pentru că a fost o sarcină neaşteptată!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

Mama celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo a dezvăluit, cu prilejul lansării unei cărţi autobriografice, că a fost la un pas să facă avort în tinereţe, atunci când era însărcinată cu actualul jucător al lui Real Madrid.

Dolores Aveiro, mama celebrului Cristiano Ronaldo, jucătorul lui Real Madrid, şi-a lansat o carte autobiografică, care conţine 232 de pagini. În această carte se regăseşte un capitol dedicat sarcinii cu Cristiano, al patrulea copil. Femeia a precizat că a fost la un pas să facă avort la vremea aceea.

"Am vrut să avortez. A fost o sarcină neaşteptată şi am vrut să abandonez. Aveam 30 de ani şi 3 copii. Medicul nu a fost însă de acord, refuzând intervenţia chirurgicală. Atunci am încercat să scap de sarcină acasă. Cunoşteam o reţetă. Trebuia să beau bere neagră şi să alerg până scap de sarcină. Am renunţat la idee şi aşa a apărut Cristiano. Peste ani, i-am povestit ce am vrut să fac. A râs şi mi-a spus: <Vezi, mamă, ai vrut să mă avortezi, acum sunt singurul care aduce bani în casă>", a precizat mama lui Ronaldo, conform prosport.ro.

cristiano ronaldo si mama lui

Dolores Aveiro are şi un nepoţel din partea lui Ronaldo, pe care l-a crescut de când s-a născut, conform doleanţelor fotbalistului portughez. "Mi-a cerut să mă implic în educarea sa, aşa cum am făcut cu el şi fraţii şi surorile lui."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite