CM 2014. Cristiano Ronaldo recunoaşte: „Portugalia e o echipă mediocră.“ De ce crede că naţionala sa joacă atât de slab

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rolando e dezamăgit de prestaţia Portugaliei la turneul final din Brazillia FOTO Reuters
Rolando e dezamăgit de prestaţia Portugaliei la turneul final din Brazillia FOTO Reuters

După egalul cu SUA şi înfrângerea cu Germania, Portugalia are şanse mici să iasă din grupe la Campionatul Mondial. Cristiano Rolando este realist şi recunoaşte că naţionala sa este o echipă mediocră.

Portugalia are un parcurs dezamăgitor la această ediţie a turneului final din Brazilia, în ciuda optimismului ce domnea în echipa lui Bento înainte de startul competiţiei. Lusitanii au înregistrat până acum o înfrângere usturătoare cu Germania şi un egal chinuit cu SUA.

Aceste rezultate i-au dat de gândit inclusiv lui Cristiano Ronaldo, starul portughez de la care toată lumea avea mari aşteptări, dar care a fost foarte şters la acest Mondial.

CM 2014. Un egal între SUA şi Germania trimite Portugalia acasă. Motivele pentru care nemţii sunt dispuşi să facă "blat"

"Poate că suntem o echipă mediocră. Ar fi o minciună să spui că avem o formaţie de top. Absenţele lui Pepe şi Coentrao cântăresc foarte mult. Suntem limitaţi fără cei doi şi din acest motiv nu putem să fim la cel mai bun nivel al nostru. Nu m-am gândit că putem fi campioni mondiali, ştiu care ne este nivelul", a spus Ronaldo despre cauzele pentru care Portugalia joacă atât de slab la acest turneu final.

CR 7 a vorbit şi despre accidentarea la genunchi, despre care presa internaţională a tot scris în ultima vreme, infirmând faptul că această problemă l-ar putea reţine să joace la cel mai înalt nivel pentru echipa sa. 

"Sunt aici ca să mă lupt şi fac tot ce pot pentru a-mi ajuta echipa. Nu vreau să vorbesc despre problemele pe care le-am avut. În fiecare zi, jurnaliştii scriu despre cum mai este genunchiul meu, dar eu sunt aici trup şi suflet pentru Portugalia. Totuşi, nu am jucat în aceste două meciuri aşa cum aş fi sperat", a adăugat Ronaldo.

CLICK AICI  pentru a raspunde testului de cunoştinţe despre CM şi poţi câştiga o tabletă

CLICK AICI pentru a paria pe meciurile de la CM şi poţi câştiga o tabletă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite