Madrid Open: Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian și-au aflat adversarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii turneului WTA 1000 de la Madrid au efectuat tragerea la sorți a tabloului principal, pe care se regăsesc patru jucătoare din România. Mutua Madrid Open e programat între 25 aprilie și 7 mai și oferă premii totale în valoare de peste 7,6 milioane de dolari.

După evoluții senzaționale în SUA, Sorana Cîrstea trebuie să confirme și la Madrid. Foto EPA EFE
După evoluții senzaționale în SUA, Sorana Cîrstea trebuie să confirme și la Madrid. Foto EPA EFE

România are patru reprezentante pe tabloul principal: Sorana Cîrstea, Irina Begu, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, în timp ce Gabriela Ruse (25 de ani, locul 158 WTA) va evolua în calificări, iar prima adversară este belgianca Ysaline Bonaventure (84 WTA).

Irina Begu (32 de ani), cel mai bine clasată româncă în turneul de la Madrid (locul 35 WTA) este cap de serie și beneficiază de un prim tur liber. În runda a doua, românca va juca împotriva învingătoarei din partida Anett Kontaveit (87 WTA) – Karolina Muchova (52 WTA). Irina a jucat două sferturi de finală la Madrid, în 2015 și 2016, dar anul trecut a pierdut în primul tur.

Cîrstea dă peste Sabalenka în turul secund

Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 44 WTA) va debuta la Madrid împotriva americancei Lauren Davis (56 WTA). Dacă va avansa în turul secund, Sorana Cîrstea va avea un meci „de foc” cu Aryna Sabalenka. Sorana a jucat două sferturi de finală pe zgura de la Madrid, în 2016 și 2017. În 2022, românca a fost eliminată în primul tur.

Ana Bogdan (30 de ani, locul 61 WTA) va debuta împotriva maghiarei Anna Bondar (89 WTA). În acest an, la Australian Open, prahoveanca a fost învinsă de unguroaică, scor 6-2, 2-6, 6-3.

Jaqueline Cristian (24 de ani, 168 WTA), care participă în premieră pe tabloul principal la Madrid, va juca împotriva americancei Sloane Stephens (48 WTA).

Turneul de la Madrid este transmis în direct pe Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite