Luptătorii din K1 îşi unesc forţele pentru sinistraţii din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Promoterul Edi Irimia a chemat luptătorii români la o ultimă adunare generală înaintea următoarelor gale Local Kombat pe care le va organiza până la sfârşitul acestui an.

Astfel, împreună cu fostul preşedinte WAKO România, Nicuşor Stan, Irimia a organizat o conferinţă de presă, unde invitat special a fost Marius Stan, primarul oraşului Galaţi. La întâlnirea cu ziariştii au fost prezenţi de asemenea luptătorii Benny Adegbuyi sau fraţii Andrei şi Bogdan Stoica. 

„În decembrie, Galaţiul va găzdui cel mai important eveniment al anului din sporturile de contact: Finala Local Kombat 2013. Galaţiul are o tradiţie frumoasă în privinţa sporturilor de lupte, de aceea intenţionăm ca în viitorul apropiat să reînfiinţăm cluburile de box şi lupte din oraş. 2013 a fost secetos în ceea ce priveşte performanţa sportivă. Din acest motiv, orice eveniment sportiv de mare amploare este benefic sportului românesc. Gala Local Kombat din decembrie va fi cu dedicaţie specială pentru oamenii din Galaţi care au suferit în urma inundaţiilor şi a cutremerelor“, a declarat Marius Stan. 

„Pe parcursul galei Local Kombat din decembrie va funcţiona un teledon care va avea ca scop strângerea de bani pentru sinistraţii din zonele Galaţiului. Mulţumim tutoror celor care sunt alături de noi în organizarea acestui eveniment şi mai ales domnului Nicuşor Stan, care a contribuit la lansarea fenomeului Superkombat în România“, a completat promoterul Edi Irimia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite