Lumea tenisului, fascinată de duelul Halep – Muguruza: Ce a scris presa internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O confruntare echilibrată, pe muchie de cuţit, a fost decisă după două ore în care ambele jucătoare au făcut o reclamă excelentă pentru tenisul feminin.

Simona Halep şi Garbine Muguruza au făcut show la Melbourne şi, chiar dacă sportiva din Spania s-a impus în minimum de seturi, părerea generală a fost că întâlnirea a fost decisă de doar câteva puncte care au fost adjudecate de ocupanta locului 32 în ierarhia mondială.

Meciul, unul intens şi spectaculos, a fost comentat, pe larg, şi în presa internaţională, iar ziare.com a ales cele mai importante reacţii după confruntarea care a trimis-o pe Muguruză în finală, acolo unde o aşteaptă Sofia Kenin (15 WTA).

Ce a scris presa internaţională?

*WTA Tennis: Muguruza trece de Halep şi ajunge în prima finală la Australian Open într-o zi caniculară! Cum temperaturile au trecut de 38 de grade Celsius, Muguruza a fost cea care s-a impus din nou pe această suprafaţă, obţinând două seturi istovitoare după mai bine de două ore de joc.

*BBC: Am avut un tenis cu adevărat bun în această semifinală! Simona Halep pare complet dezamăgită la ieşirea de pe teren, în timp ce loja Mugurezei sărbătoreşte. A fost un meci cu adevărat fabulos!

*Marca: Uriaşa Garbine!!! E în finala la Australian Open după ce a neutralizat-o pe Halep! Cele două jucătoare au folosit prosoape cu gheaţă, deoarece meciul a fost aproape să fie oprit din cauza regulii pentru căldura extremă.

*L'Equipe: Nu mai e niciun dubiu: Garbine Muguruza s-a întors cu adevărat! Ajunsă pe locul 32 WTA după un sezon dezastruos, iberica s-a calificat în finala Australian Open.

*Punto de Break: Uraganul Garbine loveşte la Melbourne! Iberica este în finală după un meci spectaculos în faţa lui Halep în care a arătat cel mai bun tenis al său! Muguruza a avut un joc splendid şi o atitudine sublimă în faţa Simonei Halep, una dintre cele mai constante jucătoare din lume, cu un stil opus faţă de cel al ibericei.

CITEŞTE ŞI:


 „Acum sufăr. Doare mai mult să pierzi astfel!“ Prima reacţie a Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open

Muguruza a explicat cum a reuşit să revină în faţa Simonei Halep. „Ştiam cu cine am meci şi că va fi dur“

Verdictul unor legende după eliminarea Simonei Halep în semifinalele Australian Open: „Înţeleg de ce a fost frustrată“

VIDEO Halep, criză înfiorătoare de nervi: Imaginile au devenit virale după ce şi-a făcut praf racheta

CTP, mulţumit: A explicat într-o singură frază de ce a pierdut Simona Halep

VIDEO Halep, răpusă, spaniolii exultă: Cum a reacţionat loja Muguruzei după o victorie uriaşă

Halep, încurajată: Stafful Simonei a explicat ce s-a întâmplat în meciul cu Muguruza

Muguruza frânge visul Simonei Halep la Australian Open 2020: a excelat când a contat mai mult şi va juca finala cu Kenin!

LIVETEXT Muguruza o execută pe Simona Halep, în semifinale la Australian Open, după un meci dur!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite