Lucian Burdujan, prima reacție după ce a fost dat dispărut de Poliția Română

0
Publicat:

La începutul lunii noiembrie, Lucian Burdujan (39 de ani), fost atacant la FCSB, Rapid și FC Vaslui, a apărut pe site-ul Poliției Române la secțiunea persoanelor dispărute, după ce familia acestuia nu mai avea vești de la el de aproximativ un an.

 Lucian Burdujan, fost atacant la FCSB, Rapid și FC Vaslu FOTO: Facebook
Lucian Burdujan, fost atacant la FCSB, Rapid și FC Vaslu FOTO: Facebook

După ce cazul său a fost făcut public, mai mulți cunoscuți ai lui Burdujan, inclusiv fosta soție, au declarat că fostul fotbalist avea probleme cu dependența de jocuri de noroc și a pierdut foarte mulți bani.

Marți, 14 noiembrie, Burdujan a postat pe rețelele sociale un mesaj dedicat tatălui său decedat de curând. Digi Sport a luat legătura cu fostul fotbalist, însă acesta a transmis doar două cuvinte: „Sunt bine”.

Întrebat de adicția despre care s-a spus că ar fi fost motivul „dispariției” sale, Lucian Burdujan a lăsat să se înțeleagă că lucrurile nu stau tocmai cum au fost prezentate de apropiații săi, dar nu a vrut să dea mai multe detalii: „Nu știu ce vorbesc”, a spus acesta potrivit sursei citate.

Angajat ca șofer, a renunțat după o zi

Despre problemele avute de Lucian Burdujan a vorbit și Costel Ilie, fost coleg de echipă la Ceahlăul. „Lucian e în declin de câțiva ani. Avea probleme financiare. L-am mai ajutat. Am încercat să-l angajez șofer la o firmă de distribuție de marfă, dar a renunțat după o zi. A zis că nu-i place. Ultima oară l-am văzut acum câteva luni, era prin Piatra Neamț.

Burdujan trebuie să înțeleagă că nu mai e fotbalistul Burdujan și trebuie să muncească la fel ca orice om normal. A avut mașini de lux, case, dar a pierdut tot. Mama lui l-a dat dispărut la Poliție, de teamă să nu fi pățit ceva. Tata lui a murit recent la Roma”, a declarat Costel Ilie pentru gsp.ro.

Una dintre cele mai mari realizări ale fostului fotbalist este sfertul de finală din Cupa UEFA dintre FCSB și Rapid, meci în care roș-albaștrii se calificau dramatic în semifinalele competiției, după 1-1 în Giulești (30 martie 2006) și 0-0 pe Stadionul Național (6 aprilie 2006).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite