Lucian Burdujan: Misterul se adâncește în cazul dispariției. Altcineva s-a dat drept fostul fotbalist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Burdujan, fostul atacant al Rapidului și al celor de la FCSB, a fost dat dispărut de familie, informație care apare pe site-ul oficial al Poliției Române. Fostul jucător, în vârstă de 39 de ani, a plecat de acasă în noiembrie 2022, iar orice legătură cu el s-a pierdut în septembrie 2023.

burdujan jpg

După ce presa a scris ieri despre dispariția lui Lucian Burdujan, Gazeta Sporturilor a sunat pe un număr de telefon care ar fi aparținut fostului fotbalist. Persoana care a răspuns apelului a spus: „Sunt la muncă, nu am semnal”, după care imediat a închis. Astfel, apele s-au liniștiti pe moment, numai că IPJ Neamț a comunicat la câteva ore că persoana respectivă s-a dat drept Lucian Burdujan: „Nu este numărul lui, este al altei persoane. Cel cu care ați vorbit dumneavoastră astăzi este cineva din Teleorman”.

La mesajele ulterioare ale reporterului Gazetei, când i s-a trimis inclusiv poza de pe site-ul Poliției cu anunțul dispariției fotbalistului, persoana a răspuns doar la întrebarea despre partida FCSB - Rapid, de duminică: „Nu mai urmăresc meciurile Rapidului”. Apoi doar a citit întrebările fără să mai răspundă.

Lucian Burdujan, fost jucător la Rapid, e de negăsit. Foto Arhivă Adevărul
Lucian Burdujan, fost jucător la Rapid, e de negăsit. Foto Arhivă Adevărul

Persoana respectivă a revenit între timp, abia la câteva ore după scurta discuție și după ce fusese contactat și de alți jurnaliști care erau în posesia numărului de telefon după interacțiuni în trecut cu Lucian Burdujan, pentru a recunoaște că posesorul numărului nu mai este fostul fotbalist.

IPJ Neamț a venit cu noi detalii: „La data de 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că, din cursul lunii septembrie a.c., niciun membru al familiei nu a mai putut lua legătura cu fiul său BURDUJAN LUCIAN, în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamț.

S-a văzut cu fratele său în septembrie

În cursul lunii septembrie acesta s-ar fi aflat în București. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. Dispariția este de pe 20 octombrie, dar am primit recent, acordul de mediatizare”.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Ramona Ciofu, a declarat pentru gsp.ro, referitor la cazul Lucian Burdujan: „Inițial, familia, mama acestuia a anunțat că nu mai știe nimic despre fiul său din luna noiembrie 2022, așa cum apare pe site-ul Poliției Române.  Ulterior, în urma verificărilor efectuate de colegii noștri s-a aflat faptul că în luna septembrie acesta ar fi luat legătura cu fratele său și chiar s-ar fi văzut cu el în municipiul Ploiești, după care ar fi plecat spre București”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite