Lovitură grea pentru FCSB. Cât va lipsi Constantin Budescu de pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Budescu
Constantin Budescu

FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2 cu Plzen, în turul III preliminar al Ligii Campionilor, dar dincolo de returul dificil care se anunţă, se mai confruntă cu o mare problemă.

Constantin Budescu a suferit o ruptură musculară la piciorul drept, în meciul cu Viktoria Plzen, şi va fi indisponibil maximum trei săptămâni. În urma unui RMN, doctorii au aflat că Budescu a suferit o ruptură musculară, astfel că nu va evolua în returul cu Plzen, programat miercuri, 2 august, de la ora 21:45.

În următoarele trei săptămâni, FCSB va ma întâlni CS Universitatea Craiova (30 iulie), Concordia Chiajna (6 august), CSM Poli Iaşi (9 august) şi Astra Giurgiu (12 august), în Liga 1.

Deşi la un moment dat se spunea că fotbalistul va fi trimis în Serbia, la celebrul vraci Marijana Kovacevic, conducătorii vicecampioanei au dezminţit această informaţie.

Constantin Budescu, în vârstă de 28 de ani, s-a accidentat, marţi, în meciul Viktoria Plzen, scor 2-2 (1-1), şi a fost înlocuit în minutul 66. În partida respectivă, Budescu a marcat un gol din lovitură liberă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite