Adrian Văsâi este noul selecţioner al echipei naţionale Under 15

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Văsâi
Adrian Văsâi

Adrian Văsâi este noul selecţioner al naţionalei U15 a României, echipă care va fi formată din jucători născuţi începând cu 1 ianuarie 2003.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a fost în sezonul 2016-2017 antrenorul principal al echipei U17 a Centrului de Excelenţă de la Timişoara, formaţie cu care s-a clasat pe poziţia secundă în Seria de Vest.

Văsâi este ultimul selecţioner care a calificat o echipă naţională de juniori la un turneu final. Acest lucru s-a petrecut în anul 2011, atunci când a participat împreună cu naţionala U17 la Campionatul European.

"Mă simt onorat pentru că Federaţia Română de Fotbal a decis să apeleze la mine. Am preluat o generaţie nouă, cea formată din copii născuţi în anul 2003. Împreună cu membrii Comisiei Tehnice, dar şi cu colegii mei de la celelalte loturi am început deja căutările pentru formarea noii echipe naţionale U15. Chiar în aceste zile la Tărlungeni are loc o tabără de selecţie la care participă 136 de juniori, din care îi vom alege pe cei mai buni pentru a crea o echipă naţională competitivă", a declarat Adrian Văsâi pentru www.frf.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite