Loți Boloni a dres-o cu Metz. Surpriză cu Marseille, cu două goluri înscrise în inferioritate numerică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Metz și Olympique Marseille au terminat la egalitate, scor 2-2, în primul meci al etapei a doua din Ligue 1. Echipa lui Loți Boloni a înscris două goluri în inferioritate numerică, iar antrenorul român s-a arătat dezamăgit că echipa sa a fost egalată pe finalul jocului.

Loți Boloni are și motive să zâmbească. Foto Facebook
Loți Boloni are și motive să zâmbească. Foto Facebook

Marseille a deschis scorul prin Soglo (14), iar Metz a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Aboubacar Lo (59). Chiar și așa, nou-promovata a trecut în avantaj prin Sabaly (65) și Mikautadze (71), dar scorul final a fost stabilit de Vitinha (82).

Trei bare pentru oaspeți

„Marseille este Marseille, cu mulţi jucători buni, eficienţi. O bestie rănită de greci (n.r. Olympique a fost eliminată de Panathinaikos în preliminariile Champions League). Au avut ocazii, au lovit bara de trei ori. Noi ne-am crescut nivelul în raport cu Rennes. Dorinţa şi starea de spirit ne-a permis să câştigăm un punct. Dar totuşi a existat frustrare că am fost egalaţi.

Agresivitatea și îndrăzneala dau o altă atitudine. Dacă e să fiu realist şi drăguţ, pot să spun că Marseille a dominat. Dar contează mai puţin, fotbalul se joacă 90 de minute şi poate exista un sentiment de amărăciune că am fost egalaţi pe final”, a declarat Laszlo Boloni după primul punct obținut de formația sa în Ligue 1 în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite