Lionel Messi a adus primul trofeu pentru Inter Miami. Record fabulos al argentinianului VIDEO

0
Publicat:

Lionel Messi a câștigat deja primul trofeu peste Ocean, Cupa Ligilor, competiție la care iau startul echipe din SUA, Canada și Mexic, după ce Inter Miami a trecut în finală cu 1-1 și 10-9 la penalty-uri cu Nashville.

Cu această performanță, Messi l-a egalat pe brazilianul Dani Alves în clasamentul mondial al trofeelor câștigate, ambii cu câte 44!

Argentinianul a marcat un gol și a transformat o lovitură de departajare, ajungând la 10 reușite în tricoul echipei lui David Beckham, în 7 partide. Unele surse îl dau pe Lionel Messi cu 44 de trofee și pe fostul său coechipier de la Barcelona cu 43, întrucât nu consideră oficial „Campionatul de Nord-Est” al Braziliei, pe care Alves l-a câștigat în 2002, scrie gsp.ro. Numai că acest turneu este unul important în Țara Cafelei. Înainte era o cale pentru cluburi de a ajunge în competițiile internaționale, acum spre „Copa do Brasil”.

Leo Messi îl poate depăși pe Dani Alves. Inter Miami este calificată în semifinalele US Open Cup, unde miercuri o va înfrunta pe Cincinnati, în deplasare. În cealaltă semifinală se înfruntă Real Salt Lake și Houston Dynamo. Câștigătoarele celor două partide vor disputa finala competiției, pe 27 septembrie.

Lionel Messi scrie istorie în tricoul lui Inter Miami . Captură TV
Lionel Messi scrie istorie în tricoul lui Inter Miami . Captură TV

”Sunt foarte bucuros să obțin primul titlu din istoria acestui club. Munca și angajamentul tuturor au făcut posibilă această performanță. Să sperăm că este doar începutul. Vamos!”, a declarat Lionel Messi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite