Liga Campionilor, finala. Atmosferă senzațională la Istanbul. Zeci de mii de suporteri au luat cu asalt Bosforul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 50.000 de suporteri ai lui Manchester City şi Inter Milano au luat cu asalt stadionul Ataturk pentru a urmări finala Ligii Campionilor din seara aceasta. Acestora li s-au adăugat alte zeci de mii care nu au prins bilete, mai ales italieni, care au ales să vadă meciul de lângă arena din Istanbul, pe ecranele din Fan Zone.

Îmbrăcaţi în culorile clubului, fanii "nerazzurri", cu steaguri în mână, au animat piaţa Taksim, unde o replică uriaşă a trofeului a fost instalată, intonând cântece în jurul Galata Kulesi, turul medieval care domină Bosforul.

Nu departe, fanii englezi au invadat artera Nevizade Sokak, una din cele mai animate străzi din Istanbul situată în cartierul Beyoglu.

Fanii lui Inter Milano au făcut spectacol înainte de meci. Foto Facebook
Fanii lui Inter Milano au făcut spectacol înainte de meci. Foto Facebook

"Noi suntem deja un mare club. Dar Guardiola are dreptate. Este adevărat că pentru a intra în rândul marilor cluburi din Europa, trebuie să câştigăm Liga Campionilor", a spus unul din fanii englezi, care s-a declarat convins că favoriţii săi vor câştiga finala Ligii Campionilor.

La rândul său, un suporter al echipei Inter Milano, s-a declarat încrezător în victoria milanezilor, câştigătorii Cupei Italiei în acest sezon şi locul 3 în Serie A. "Vom face un super meci, sunt sigur. Vom câştiga cu 1-0 şi Barella va marca pentru că este un veritabil interist", a asigurat fanul în vârstă de 63 de ani, care a văzut primul său meci pe San Siro în 1965.

Mai umplu un stadion, la Milano

Pe lângă aceștia, italienii vor urmări finala și de la Milano. Stadionul Giuseppe Meazza va fi aproape plin, circa 50.000 de fani fiind așteptați sa vadă partida pe ecranul arenei milaneze. 

Finala de la Istanbul va fi arbitrată de o brigadă din Polonia, cu Szymon Marciniak la centru şi cu Paweł Sokolnicki şi Tomasz Listkiewicz, arbitri asistenţi. Al patrulea oficial a fost desemnat românul Istvan Kovacs. Arbitru video a fost desemnat polonezul Tomasz Kwiatkowski, iar arbitri asistenţi video vor fi polonezul Bartosz Frankowski şi germanul Marco Fritz.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite