L'Equipe: “Ciprian Tătăruşanu, unul dintre cei cinci jucători care au dus Fiorentina în vârful Seriei A”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu
Ciprian Tătăruşanu

Cotidianul L'Equipe îl include pe portarul Ciprian Tătăruşanu între cei mai importanţi cinci jucători din echipa Fiorentinei, liderul "neaşteptat" al Seriei A, care joacă, duminică, în compania formaţiei AS Roma, în etapa a opta.

Cei cinci jucători care au dus Fiorentina pe primul loc în campionatul Italiei sunt, în opinia jurnaliştilor de la L'Equipe, Tătăruşanu, Borja Valero, Jakub Blaszczykowski, Nikola Kalinic şi Federico Bernardeschi.

"Ciprian Tătăruşanu, portarul cu capul în nori. Uriaşul român nu a primit decât două goluri în nouă meciuri de calificare pentru Euro şi va vedea Franţa în 2016 datorită locului 2 ocupat de România în grupă cu Irlanda de Nord. La Fiorentina, unde a venit în iunie 2014 de la Steaua, el a jucat în acest an opt meciuri, aproape atâtea cât tot sezonul trecut, când a fost accidentat la spate (nouă meciuri). Urmărit de Olympique Marseille şi dorit de Napoli, ultimul bastion al celei mai bune apărări din Serie A a optat pentru Florenţa deoarece "este unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume". Jucătorul de 29 de ani îşi poate pierde şi capul: la 3-0 cu Inter Milano, meciul de referinţă al Fiorentinei (4-1 în 27 septembrie), el a avut probleme în a-şi păstra concentrarea şi a fost aproape de a-şi înscrie un autogol", scrie L'Equipe, cotidian citat de Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite