Ladislau Boloni, prima victorie în Ligue 1. Metz și-a revenit pe deplin, după începutul dezastruos

0
Publicat:

Metz s-a impus cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Clermont, în etapa cu numărul 3 din campionatul Franței. Unicul gol al partidei a fost marcat de Mikautadze, în minutul 69. În urma acestui rezultat, Metz ocupă locul 12 în Ligue 1 și are 4 puncte acumulate.

Ladislau Boloni antrenează la nivel înalt, în Franța. Foto Metz FC
Ladislau Boloni antrenează la nivel înalt, în Franța. Foto Metz FC

Loți Boloni și Metz au avut un debut de coșmar în Ligue 1, pierzând cu 5-1 în prima etapă, pe terenul lui Rennes. Apoi, formația românului a produs surpriza în Franța, terminând la egalitate în fața celor de la Olympique Marseille, scor 2-2, meci în care a punctat de două ori deși se afla în inferioritate numerică.

Etapa a treia a adus pentru Metz prima victoriei în Ligue 1, succesul venind pe terenul lui Clermont. În runda următoare, elevii lui Ladislau Boloni au șansa de a-și îmbunătăți zestrea punctelor, când voi primi vizita celor de la Reims, pe 3 septembrie, de la ora 16.00.

Conducerea clubului francez a decis să-i prelungească înțelegerea lui Loți cu un an, chiar dacă acesta mai avea contract cu Metz până la 30 iunie 2024. Ladislau Boloni a acceptat propunerea și a semnat. Românul a preluat-o pe Metz în urmă cu un an și a reușit să o ducă în prima ligă franceză, deși la jumătatea sezonului era la mare distanță de primele două locuri, promovabile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite