La polul opus faţă de Mircea Lucescu. Boloni nu vede Grecia drept cea mai accesibilă adversară la baraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boloni antrenează acum în Qatar, la Al-Khor
Boloni antrenează acum în Qatar, la Al-Khor

Fost selecţioner al României, dar şi un tehnician care a trecut prin campionatul elen şi cel portughez, Ladislau Boloni şi-a dat cu părerea în legătură cu urna celor patru naţionale de unde se va alege adversara României la play-off.

După ce s-au aflat capii de serie de la barajul de CM, unde noi am ajuns cu un important ajutor din partea Olandei, lumea fotbalului de la noi a început să emită opinii în legătură cu posibilii adversari ai tricolorilor. 

La fel ca şi selecţionerul Victor Piţurcă sau Gică Popescu, Ladislau Boloni nu ar vrea ca România să se dueleze cu Grecia la baraj. 

Culmea, opţiunea tehnicianului care acum e pe banca celor de la Al-Khor (Qatar), este Ucraina, o echipă pe care, în schimb, n-o vrea Lucescu.

Dacă eu aş fi selecţioner, mi-aş dori să jucăm cu Ucraina. Nu-mi doresc Portugalia care, atât la nivel individual, cât şi colectiv, ne este superioară. Despre Croaţia nu ştiu ce să spun. Croaţii sunt un popor admirabil, care reuşeşte să facă performanţe în toate sporturile. Ştiu că au un nou selecţioner, dar acest lucru poate fi un avantaj sau dezavantaj pentru ei. A doua echipă, după Ucraina, ar fi Grecia. Am lucrat acolo un an de zile, ştiu că este o naţională greu de manevrat, destul de bătrână, ştiu foarte bine care este limita lor, ştiu ce ştiu aceşti fotbalişti, dar au un antrenor foarte bun (n.r. - portughezul Fernando Santos)“, a declarat Boloni, la Digi Sport.

*Tragerea la sorţi se va ţine, luni, la Zurich, de la ora 15.00, ora României, şi va fi transmisă de Eurosport.

*În urna capilor de serie vor fi: Portugalia, Croaţia, Ucraina, Grecia

*În urna outsiderilor vor fi: România, Suedia, Franţa, Islanda

*Meciurile tur se vor juca la 15 noiembrie, iar cele retur la 19 noiembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite