La bustul gol! Krim Ljubljana, prezentare inedită a noului echipament GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Krim Mercator Ljubljana, campioana Sloveniei la handbal feminin, și-a prezentat într-un mod inedit echipamentele pentru sezonul 2023/2024. Fosta adversară a Rapidului din sezonul trecut al Ligii Campionilor a ales pentru ceremonie un model la bustul gol.

Barbora Lazovic, fostul inter dreapta de la CSM București, a fost gazda evenimentului. Prezentarea echipamentelor pentru noul sezon a atras multe priviri, slovenii apelând la un artist. Tricoul a fost pictat direct pe corpul unul model. „Prezentarea echipamentului nostru este unică! Aici începe totul”, au scris cei de la Krim pe contul oficial de Facebook.

Krim, cea mai titrată formație din Slovenia, cu 28 de titluri câștigate în ultimele 29 de ediții, încearcă sub comanda lui Dragan Adzic să redevină o forță și în Europa. În sezonul trecut, fotmația ex-iugoslavă a fost învinsă dramatic de Rapid în ”sferturi”, după 29-24 acasă și 24-30 la București. Krim Ljubljana va evolua în grupa B a Ligii Campionilor în noul sezon, având din nou ca adversar pe formația giuleșteană, vicecampioana României, beneficiara unui wild-card din partea federației europene.

Liga Campionilor, componența celor două grupe 

Grupa A: CSM Bucureşti, Gyor, IK Savehof, Brest, Odense, Buducnost, BBM Bietigheim, DVSC Schaeffler

Grupa B: Esbjerg, Metz, Vipers Kristiansand, Rapid, Ferencvaros, MKS Zaglebie Lubin, Krim Ljubljana, Ikast Handbold.

Prima etapă a grupelor se va juca pe 9-10 septembrie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite