Rapid, început perfect, final dezastruos pe terenul lui Krim. Șanse mici de calificare în „sferturile” Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a pierdut pe terenul lui Krim, scor 24-29, în manșa tur a play-off-ului pentru „sferturile” de finală ale Ligii Campionilor. Asta după ce a condus cu 10-5 după 20 de minute de joc.

Kim Rasmussen promite revanșa la meciul-retur cu Krim. Foto Sportpictures
Kim Rasmussen promite revanșa la meciul-retur cu Krim. Foto Sportpictures

Manșa-tur a play-off-ului pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor a început perfect pentru Rapid. Giuleștencele au arătat forță și dorință în joc, la primul meci cu antrenorul Kim Rasmussen pe banca tehnică în Europa: 3-0, 4-1, 9-4 și 10-5. După 20 de minute, jocul handbalistelor noastre s-a rupt, gazdele și-au revenit și au recuperat ecartul pentru 10-10.

Repriză secundă de coșmar pentru Rapid

Totuși, prima repriză s-a încheiat cu Rapid în avantaj minim, 13-12. În minutul 34, slovenele au ajuns pentru prima dată la conducere, 16-15, după care s-au distanțat încet, dar sigur: 20-17 (min. 42), 25-21 (53) și 29-24 la final pentru Krim Ljubljana. O repriză secundă de coșmar pentru jucătoarele vișinii, care au limitat proporțiile scorului grație unor sclipiri de moment.

Manșa-secundă se joacă duminică, 26 martie, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din București. Chiar dacă evoluția din partea a doua a jocului pare că nu le dă nicio șansă rapidistelor în retur, cu o atitudine potrivită și cu un public magic în tribune, fetele noastre pot întoarce soarta calificării în favoarea lor. Mirajul unui sfert de finală în Liga Campionilor e prea mare ca să nu lupți până în ultima secundă!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite