Kobe Bryant, star la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o sală ticsită cu vedete de la Hollywood, de la Jack Nicholson, deţinătorul unui loc pe viaţă la „Staples Center“, la idolul adolescenţilor din ziua de azi, Justin Bieber, cel mai tare a strălucit Kobe Bryant (foto), superstarul de la Los Angeles Lakers.

Cele 37 de puncte ale sale au contribuit decisiv la victoria selecţionatei Vestului, 148-143, în duelul cu cea a Estului, în ediţia aniversară cu numărul 60 a NBA All Star Game.

Weekendul, desfăşurat sub semnul strălucirii din capitala filmului mondial, a avut câteva repere memorabile.

Bryant a câştigat pentru a patra oară titlul de MVP, egalând recordul deţinut de Bob Petit.

Superstarul din Los Angeles a devenit primul atlet care şi-a pus amprentele palmelor în cimentul de la Chinese Theatre de la Hollywood.

LeBron James a înregistrat doar al doilea triple-double din istoria All Star Game, după cel al lui Michael Jordan, în 1997. James a încheiat meciul cu 29 de puncte, 12 recuperări şi 10 pase decisive.

Blake Griffin, noua senzaţie a NBA, câştigător la slam-dunk, a devenit primul jucător din istorie care a evoluat în fiecare seară a All Star Weekend: vineri la debutanţi, sâmbătă la slam-dunk şi duminică la marele meci.

Televiziunea americană TNT a înregistrat un record de 8,1 milioane de telespectatori pentru seara de sâmbătă când au avut loc concursurile de îndemânare, trei puncte şi slamdunk. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite