Kobe Bryant, ofertat de o echipă de baschet din Italia, unde a jucat şi tatăl său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kobe Bryant
Kobe Bryant

Kobe Bryant, baschetbalistul care a anunţat că se va retrage la finalul acestui sezon, după ce a jucat 20 de ani pentru Los Angeles Lakers, a primit o ofertă neaşteptată din partea clubului Viola Reggio Calabria, unde a jucat şi tatăl său, în sezonul 1986-1987.

Înainte de a câştiga cinci titluri în NBA, cu Los Angeles Lakers, Kobe Bryant (37 de ani) a locuit, împreună cu familia sa, în Italia. Acolo, tatăl său, Joe Bryant, a jucat pentru clubul Viola Reggio Calabria, în sezonul 1986-1987, după ce trecuse pe la 3 echipe din NBA, Philadelphia 76ers, San Diego Clippers şi Houston Rockets, a relatat Mediafax. 

Oficialii clubului Viola Reggio Calabria, din liga secundă a baschetului italian, au făcut publică oferta pentru Kobe Bryant. "Vrem să te întorci acasă, să porţi culorile noastre, să reprezinţi oraşul nostru, la fel cum a făcut-o şi tatăl tău. Este o familie în negru şi portocaliu care te aşteaptă, cu acelaşi nume pe spate: «Bryant»", scrie în documentul trimis presei de către italieni.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite