JO 2016: uriaşul judoka Daniel Natea a fost eliminat în optimile de finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Natea FOTO FI de Judo
Daniel Natea FOTO FI de Judo

Daniel Natea, sportivul român de 150 de kilograme şi 2,02 metri, a fost învins în optimile de finală ale turneului olimpic de judo.

Daniel Natea, 24 de ani, a câştigat prima dispută din cadrul concursului de judo de la Jocurile Olimpice de la Rio, proba peste 100 de kilograme. Masivul sportiv din România a izbutit un ippon în confruntarea cu thailandezul Kunathip Yea-On.

În optimile de finală, Natea a fost învins de sportivul Andullo Tangriev, din Uzbekistan. Deşi mult mai firav, uzbekul a reuşit două procedee, un waza-ari şi un ippon, petcetluind eliminarea românului. 

Natea era ultimul reprezentant al României la judo, după ce Andreea Chiţu şi Corina Căprioriu au fost aproape de podium, dar au încheiat în afara primelor trei locuri., iar Monica Ungureanu a ieşit din primul tur. 

Într-un interviu acordat DolceSport înaintea concursului, Natea declara: "Eu am venit la această Olimpiadă cu un singur gând, să merg cât mai sus, nu mă interesează nimic altceva. Vreau să le demonstrez tuturor că nu am ajuns întâmplător aici. Orice e posibil, o iau meci cu meci".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite