Irina Begu explică succesul nebun de la Roland Garros. Care a fost momentul decisiv al partidei de 3 ore şi 41 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

Irina Begu a obţinut o victorie memorabilă în turul al doilea al turneului de la Roland Garros, învingând-o după trei ore şi 41 de minute pe americanca Coco Vanderweghe.

Irina a luptat remarcabil şi continuă seria turneelor bune pe care le-a făcut anul acesta. Ea a explicat care a fost momentul cheie al meciului cu Vanderweghe: "De la 5-4 pentru ea în decisiv, eu am jucat foarte bine tactic. Am început să conduc şi eram pozitivă, încercam să fiu concentrată la fiecare punct, să-i pun cât mai multe mingi înapoi. Am făcut-o să greşească, iar la 7-6 am jucat foarte bine game-ul acela. Mă bucur că am reuşit în finalul meciului să joc eu… să servesc mult mai bine", a afirmat Begu. Tactica era ca eu să fiu cea care conduce jocul, să nu pierd linia şi să o mişc cât mai mult. Ştiam că partea de rever este un pic mai slabă faţă de partea dreaptă, că serveşte bine. Ideea principală era ca eu să pun cât mai multe retururi în teren, cam asta a fost aşa, în mare. La meci a fost însă altceva. Am pierdut terenul, am lăsat-o pe ea să conducă şi atunci am pierdut un pic jocul din mână", a mai spus Irina, pentru treizecizero.ro.

"Am condus, am avut 4-1, 5-2, însă nu simţeam cu adevarat că eu conduc jocul în totalitate, sau că îl am în mână. Ea returna de la game la game mai bine. Nici eu nu am servit aşa cum mi-aş fi dorit, însă mă bucur că spre sfârşitul meciului a început să meargă serviciul. Ştiam că dreapta este mai bună, însă ea întorcea foarte mult cu dreapta, cam pe tot terenul. Asta era ideea ei principală, sau aşa este jocul ei făcut, ca ea să se întoarcă cât mai mult cu dreapta şi atunci cînd stă pe partea de rever să dea cu dreapta invers. A jucat lung, foarte apăsat. Îmi doream să fac mai mult, dar simţeam cum, la fiecare minge, mă dădea şi mai mult în spate. Am pierdut linia, şi asta a fost cea mai mare greşeală. Probabil că dacă aş fi stat mai aproape şi aş fi contrat mai mult, poate jocul ar fi fost altfel, însă încerc să iau lucrurile pozitive, faptul că am muncit pentru fiecare punct, indiferent de scor, indiferent că la un moment dat simţeam că nu mai am nici o soluţie. Am muncit şi am reuşit să mă agăţ de meci", a încheiat Irina.

Irina Begu, "dezbrăcată" de secrete. Unde îi pkace să meargă la plajă jucătoarei noastre, care e turneul ei preferat şi ce face când este acasă

Maria Şarapova are un nou iubit celebru. S-a afişat cu el într-o escapadă romantică 

Simona Halep a scăpat de un stres."E primul lucru care l-am întrebat pe Darren Cahill"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite