Ion Ţiriac: Simona Halep se poate clasa printre primele cinci tenismene din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin (10 WTA), se bucură de aprecierea unei foste glorii sportive, Ion Ţiriac.

Românca a început cu dreptul 2014, reuşind un parcurs excelent la primul turneu de Mare Şlem al anului, unde a ajuns până în sferturile de finală. O voce avizată a tenisului, Ion Ţiriac a comentat pentru sport.ro evoluţiile Simonei la Antipozi: „Halep este bună pentru Top 5 WTA. Australian Open era un turneu pe care-l putea câştiga. Ea este o mare jucătoare mică (1,68 m) şi ea trebuie să compenseze cei 20 centimetri care-i lipsesc. 

Dar şi belgiencele erau mici (n.r. Justine Henin – 1,67 m şi Kim Clijsters – 1,75 m) şi tot aveau rezultate mari. Simona nu-i venită de azi în tenis, Virginia Ruzici a plăcut-o încă de la juniori, pe mine nu m-a convins pe vremea aceea. Eu am văzut-o ultima dată la Roma, când a pierdut în faţa lui Tanti Serena. Nu e posibil să pierzi un set la 0, iar apoi să baţi jucătoare din Top 10 WTA. Ea trebuie doar să stea pe linia de fund şi să-i dea mingea doi metri mai în faţă“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Prima declaraţie făcută de Simona Halep, după ratarea calificării în semifinalele de la Australian Open

FOTO Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele Australian Open, dar a urcat în top 10 al tenisului mondial feminin

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite