Ioan Niculae le-a promis o primă colosală jucătorilor Astrei dacă se califică în grupele Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au trecut de trei tururi preliminare, Astra este foarte aproape de o calificare istorică în grupele Europa League. Dacă vor reuşi această performanţă, jucătorii giurgiuveni vor fi răsplătiţi regeşte de patronul Ioan Neculaie.

Deşi era creditată cu şanse mici în actualul sezon al Europa League, Astra a dat peste cap calculele hârtiei şi a reuşit o calificare nesperată în play-off-ul competiţiei. Până la grupe a mai rămas  doar un singur pas. Giurgiuvenii trebuie să treacă de Maccabi Haifa pentru a fi în premieră în grupele unei competiţii europene.

Dacă vor reuşi această performanţă, elevii lui Daniel Isăilă vor fi premiaţi pe măsură de patronul Ioan Neculaie, care a decis să împartă jucătorilor suma de 400.000 de euro. "Mai mult de o treime din banii pe care îi vom obţine de la UEFA pentru calificarea în grupele Europa League vor merge la jucători. Asta înseamnă că vor împărţi aproape 400.000 de euro. N-am nici o problemă să le dau aceşti bani. Nu vreau acum să le intre în cap ideea asta cu banii, să li se urce la cap, pentru că pînă acum au jucat fără prime", a spus Niculae la Digi Sport.

În eventualitatea în care se va califica în grupe, Astra va primi din partea UEFA 1.3 milioane de euro. Partida Maccabi Haifa - Astra se va disputa joi, începând cu ora 19.30 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite