Daniel Niculae îşi pregăteşte revenirea în Liga I. Fostul rapidist e aproape de Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Niculae s-ar putea întoarce în Liga I, însă nu la Rapid, ci la Astra Giurgiu. Dinu Gheorghe, preşedintele echipei, poartă negocieri cu fostul giuleştean de peste o săptămână.

Daniel Niculae, fotbalist care a mai jucat la Auxerre, AS Monaco şi Kuban Krasnodar, este aproape de un transfer la Astra Giurgiu. „De zece zile vorbesc cu el. Mi-aş dori să îşi găsească o echipă bună în Franţa, dar, dacă nu va reuşi, la Astra are poarta deschisă. E un jucător deosebit, alături de care am avut rezultate excelente şi aş fi bucuros să colaborăm din nou. Indiferent de răspunsul său, vom mai aduce doi jucători. Ne trebuie întăriri“, a declarat Dinu Gheorghe potrivit DigiSport.

Cel poreclit „Nico“ este liber de contract acum, după despărţirea de Kuban Krasnodar. Cu toate că zvonurile indicau revenirea sa în Giuleşti, având în vedere că s-a şi antrenat alături de rapidişti, fotbalistul pare mai aproape de gruparea giurgiuveană.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Cine este Maccabi Haifa, adversara echipei Astra Giurgiu din Europa League

Adversari grei pentru echipele româneşti. Cu cine vor juca Petrolul, Pandurii şi Astra. Lista completă a meciurilor din playoff

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite